Εκπαιδευση

Το μέλλον σου ξεκινάει εδώ!

Εμπειρία & Φαντασία

Ο κόσμος του καφέ βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη, επομένως η γνώση γίνεται θεμελιώδης για να μπορέσουμε να μεταφερθούμε σε ένα σύμπαν γεύσεων και συναισθημάτων, με καινοτόμες τεχνικές και μέσω μιας συνειδητής αναβίωσης της παράδοσης.

Τα μαθήματα θα κυμαίνονται από θεωρητικές έννοιες στον κόσμο του καφέ μέχρι πρακτικές δραστηριότητες, από τη γνώση της επιχειρηματικής πραγματικότητας μέχρι τις λογιστικές δεξιότητες και μέχρι τις ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την καινοτομία στον τομέα.

Barista

Ένας ειδικός εξπέρ…ο πυρήνας ενός σύμπαντος που συνεχίζει να βελτιώνεται και να εξελίσσεται μαζί με τους καταναλωτές και τα γούστα τους.

Κυκλος μαθηματων

Θα σας διδάξουμε ότι πρέπει να γνωρίζετε

Barista

Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις των πελατών αλλάζουν όπως και η σχέση μας με αυτούς. Η ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη του κόσμου του καφέ είναι θεμελιώδης για την καλύτερη απόδοση.

Coffee Masters

Από τα θεωρητικά περιγράμματα του κόσμου του καφέ έως τις πρακτικές δραστηριότητες, τις ενημερώσεις και τις γνώσεις για τη συνεχή παρακολούθηση των αλλαγών σε έναν συνεχώς εξελισσόμενο τομέα.

Customer first

Οι χειρωνακτικές δεξιότητες αποτελούν βασικό στοιχείο για έναν επαγγελματία του χώρου, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι η κατάλληλη ανταπόκριση και μια εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

Ζητηστε πληροφοριες

Για να εγγραφείτε στο μάθημα ή να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

 
  • GDPR

 

Επιβεβαίωση

Developed by intraCORE