Σχετικα με εμας

Η εταιρεία Premium Coffee products δραστηριοποιείται από το 2008 στο χώρο του εξοπλισμού αναλώσιμων σε χώρους εστίασης, με συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει. Το 2017 επέκτεινε την δραστηριότητά της κάνοντας εισαγωγή καφέ από την Ιταλία και έγινε ο μοναδικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα της Universal caffe. Το ανθρώπινο δυναμικό της αποτελείται από άτομα διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι συνεργαζόμενοι δίνουν μια σταθερή, δυνατή λύση στην εξυπηρέτηση του πελάτη.

Καφες Espresso

Universal caffe

Η ιστορία της Universal προέρχεται από μακριά, από έναν άλλο κόσμο και από μια άλλη εποχή που η μεγάλη επιχειρηματική διαίσθηση του κ. Raffaele Camiscia συνδυάστηκε με την αγάπη του για υψηλή ποιότητα. Οι λάτρεις του καφέ γνωρίζουν τις βαθιές ρίζες του και μοιράζονται μια φιλοσοφία που συνδέει τη γεύση, το ύφος και τους χρόνους της ζωής. Είναι η ίδια φιλοσοφία που υιοθετεί η Universal στην επιλογή και την επεξεργασία της πρώτης ύλης, ενισχύοντας την ουσία ενός προϊόντος που βελτιώνεται με την εφαρμογή νέων τεχνολογιών σε μια παραδοσιακή τεχνική.

Εμπιστοσυνη

Ποιότητα

Η εταιρεία μας έχει αυξήσει τη γκάμα των προιόντων και υπηρεσιών της με σκοπό την σφαιρική κάλυψη των χώρων εστίασης και τελικά την ικανοποίηση του πελάτη. Όλα τα προιόντα μας έχουν ελεγχθεί προς την καταλληλόλητά τους και τηρούν όλες τις πιστοποιήσεις-προδιαγραφές. Η Premium Coffee products είναι η πλέον σύγχρονη εταιρεία για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό café ,bar και εστιατορίων. Στόχος μας η άψογη & ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πελάτη, με το μικρότερο δυνατό κόστος. Σκοπός μας να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας, που διαρκούν στο χρόνο.

Where And When

Εξυπηρετηση

Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα, ταχύτατα και καλύπτουμε  οποιαδήποτε ανάγκη παρουσιαστεί.

Δικτυο αντιπροσωπων

Γίνε και εσύ αντιπρόσωπος μας στην περιοχή σου.

Developed by intraCORE